Ga naar de inhoud

Ervaringen

"Ik heb mijn gezonde relatie met eten gevonden!"

“Ik ben altijd bezig geweest met mijn lichaam en mijn voeding. Al mijn eten woog ik af en alles werd berekend. Ik had geen gezonde relatie met voeding en daar werd ik ongelukkig van. Na 6 maanden coaching bij Eva-Louise heb ik mezelf leren kennen. Ik geniet van al het eten dat er is, zonder me druk te maken over mijn lichaam. Ik eet wat ik lekker vind en waar ik behoefte aan heb. Kortom, samen met Eva-Louise ben ik de zoektocht aangegaan en heb ik mijn gezonde relatie met eten weer gevonden!”

 

Testimonial zonder foto

Aimee

Ik had verwacht dat het traject voornamelijk over voeding zou gaan, maar het was zo veel meer!"

“Tijdens dit traject stond een goede relatie met mijzelf centraal! Ik heb van Eef handvatten gekregen om gezonder te eten, maar ook geleerd dat je eten niet moet labelen als ‘goed’ of ‘fout’.  Het getal op de weegschaal heeft voor mij geen betekenis meer; het geeft informatie, maar het bepaalt niet hoe ik mij voel. Ik vond de Small Group Coaching erg fijn omdat er veel herkenning in elkaar was. Ik kon met alle soorten vragen bij Eef terecht! Zij heeft mij geleerd op een andere manier naar dingen te kijken en zo ook liever voor mijzelf te zijn!”

Anita

“Ik heb tijdens dit traject inzichten gekregen waar ik de rest van mijn leven profijt van ga hebben"

“Een coachingstraject is de allerbeste keuze die ik kon maken! Al jaren had ik een enorme slechte relatie met eten: van obsessie, naar eetbuien en dat keer op keer. Ook was mijn zelfbeeld heel laag en stelde ik hele hoge eisen. Met wekelijkse opdrachten leerde ik een fijne relatie met voeding creëren, positief en lief voor mezelf te zijn en mijn alles-of-niets-mindset los te laten.”

 

Voedingscoaching

Dieuwertje

"Ik heb geleerd hoe ik acceptatie kan vinden en die tool weet ik nu op zoveel verschillende vlakken toe te passen"

“De insteek van het coachingstraject was om op een gezonde manier een paar kilo te verliezen, maar uiteindelijk heb ik iets behaald wat zoveel meer waard is dan die paar kilo afvallen. Ik heb acceptatie leren vinden, een tool dat ik nu op zoveel vlakken kan toepassen. Daardoor voel ik nu een enorme vrijheid, alsof ik niet meer gevangen zit in mijn eigen verwachtingen en oordelen. Dat gevoel van vrijheid en acceptatie in jezelf is iets wat ik ieder ander zou gunnen!”

Testimonial zonder foto

Lillian

“Ik zie nu in dat er zoveel meer is in het leven dan je druk maken over voeding & je lichaam”

“Eva-Louise heeft mij alle tools aangereikt om een gezonde relatie met voeding te creëren, goed voor mijzelf te zorgen en mijn mindset in zoveel dingen te veranderen. Waar het getal op de weegschaal voorheen mijn dag bepaalde, zie ik dit nu slechts als objectief gegeven. Waar ik mijzelf continu kritisch checkte in de spiegel, sta ik nu vooral stil bij de dingen wat mij uniek maken en waar ik blij mee ben.”

 

Melissa

Melissa

“Kan je veranderen wat je denkt en doet als dit al heel je leven zo is? JA!”

“Toen ik mijn traject met Eva-Louise begon stond ik daar natuurlijk volledig achter maar ik was wel sceptisch. Kan je veranderen hoe je denkt en doet als je zo al heel je leven denkt en doet? En ja, dat kan! Ik ben oke met hoe ik eruit zie en ik maak mezelf vooral een stuk minder druk om heel veel dingen. Ik dacht dat ik dit aanging omdat ik wilde afvallen en mijn denkwijze over eten wilde veranderen. Dat was ook deels wel zo, maar eigenlijk ben ik zoveel meer aan gegaan.”

Testimonial zonder foto

Sanne

“Na jaren diëten en voedingsschema’s volgen, vertrouw ik nu op mijn lichaam”

“Ik had een hele slechte relatie met voeding, de weegschaal en mijzelf. Dit had ook impact op mijn relatie. Na het eerste gesprek met Eva-Louise wist ik het: zij gaat mij helpen. Na jaren diëten en voedingsschema’s volgen, ben ik tijdens dit traject gaan leren eten op gevoel. Dit was aan het begin best spannend maar dankzij Eef heb ik doorgezet. Ik vertrouw nu op mijn lichaam en op mijn hongergevoel. Ook heb ik leren omgaan met negatieve gedachten. Ik weet nu dat ik er niet in mee hoef te gaan. Ik ben zo dankbaar dat ik dit samen met Eva-Louise heb mogen doen en zou iedereen die een strijd met eten en haar lichaam ervaart dit aanraden!”

 

Testimonial zonder foto

Chantal

“Ik kan eindelijk zeggen dat ik blij ben met mezelf en weer kan genieten van voeding”

“Om hulp vragen durfde ik nooit, want dat zag ik als falen. Ik dacht dat mijn problemen omtrent voeding en mijn zelfbeeld niet ‘groot’ genoeg waren om met een coach aan de slag te gaan en dat ik het zelf wel kon oplossen. Tot ik op een punt kwam dat het erger werd en ik besefte dat ik écht niet zo meer wilde zijn… Nu ben ik zo ontzettend blij dat ik dit heb gedaan en had ik gewild dat Eva-Louise veel eerder op mijn pad terecht was gekomen! Ik kan eindelijk zeggen dat ik blij ben met mezelf en weer kan genieten van voeding!”

 

Leefstijlcoaching

Amber

"Ik heb geleerd dat een gezonde levensstijl prima te combineren is met een onregelmatig leven, waar dan ook ter wereld"

“Ik was al lange tijd niet happy met m’n lijf. Qua diëten zag ik door de bomen het bos niet meer… Totdat ik Eva-Louise benaderde. Sindsdien heb ik geleerd dat een gezonde levensstijl prima te combineren is met een onregelmatig leven waarbij ik veel in het buitenland zit. Dankzij het traject zit ik letterlijk beter in mijn vel en dat komt eigenlijk niet door een aantal kilo’s dat ik onderweg verloren ben, maar wel door de nieuwe routines die ik rijker ben!”

Voedingscoaching

Josselin

“Tijdens het traject heb ik geleerd om mezelf en mijn lichaam te accepteren en weer te geloven in mezelf”

“Als ik zou wachten op het juiste moment, zou ik nooit 4 maanden geleden zijn gestart. Achteraf gezien was dit JUIST het goede moment. Tijdens het traject leerde ik waar ik écht gelukkig van word. Ik leerde mezelf en mijn fysiek te accepteren. Te geloven in mezelf zonder dat ik daar een bevestiging voor nodig had van mensen om mij heen!”

Voedingscoaching

Laura

“Mijn alles-of-niets mindset is verleden tijd. Ik heb nu eindelijk balans!”

“Na jarenlang jojo’en, eetbuien en totaal geen balans in mijn voedingspatroon, heb ik nu eindelijk de balans kunnen vinden tussen genieten van etentjes en chocola en een gezonde levensstijl! Daarnaast heb ik heel veel gehad aan de mentale coaching en herken ik nu mijn eigen valkuilen.”

Leefstijlcoaching

Berber

“Mijn doel was afvallen en beter in mijn vel zitten, maar ik ben op mentaal gebied ook enorm gegroeid”

“Ondanks mijn onregelmatige werk heb ik nu eindelijk een levensstijl gevonden met balans. Dankzij het traject ben ik fysiek en mentaal sterker geworden. Ook heb ik veel meer kennis opgedaan. Ik weet nu hoe ik op eigen benen verder moet gaan!”

Leefstijlcoaching

Esther

“Diëten is verleden tijd. Ik kan en mag alles en heb een balans gevonden"

“Ik dacht altijd dat diëten en zo snel mogelijk afvallen de oplossing zou zijn, maar dit resultaat was altijd maar tijdelijk. Nu heb ik niet meer het idee dat ik op dieet ben! Ook ben ik mentaal sterker geworden en kan ik nog steeds genieten van vakanties, etentjes en lekkere dingen!”

Voedingscoaching

Jessica

“Mijn hoofd is rustiger, mijn eetbuien zijn verdwenen en ik kan weer genieten van voeding”

“Na een lange periode met eetbuien en in mijn gedachten continu bezig zijn met eten en afvallen, kan ik sinds de start van het coachingstraject eindelijk weer écht genieten van voeding. Ook zijn mijn cravings afgenomen omdat ik mezelf niks hoef te verbieden!”

Voedingscoaching

Maxime

“Ik heb leren luisteren naar wat ikzelf écht wil, hoe ik mijn cravings onder controle kan houden en in balans kan genieten”

“Dankzij Eva-Louise heb ik mijn ‘alles-of-niets’ mindset overwonnen, heb ik meer structuur in mijn voeding en trainingen en kan ik middels het 80/20-principe genieten van voeding!”

Leefstijlcoaching

Jolijn