Ga naar de inhoud

“Mijn hoofd is rustiger, mijn eetbuien zijn verdwenen en ik kan weer genieten van voeding!”

“Mijn avontuur met sport en voeding begon denk ik zo een 5 á 6 jaar geleden. Ik kan me eigenlijk niet heugen wanneer ik een gezonde relatie met voeding heb gehad. Ik was altijd alleen maar bezig met afvallen. Hierdoor had ik ook moeite met etentjes en sociale gelegenheden. Ik maakte mij altijd druk om het eten wat er was en kon aan niks anders denken dan het eten. Regelmatig kwam ik terecht in de ‘alles of niets’ mindset. Dit leidde dan weer tot eetbuien en het compenseren van die eetbuien door overmatig cardio toe te doen.

Na zelf veel geprobeerd te hebben en periodes zonder eetbuien was de relatie met voeding toch nooit helemaal goed en was ik altijd weer terug bij af. Meestal kwam dit na een vakantie wanneer ik alle touwtjes had laten vieren omdat ik mezelf in die periode daarvoor zoveel had ontzegd. Ik wist op een gegeven moment dat ik niet alleen van die eetbuien af zou komen en dat ik hulp nodig had.

Voordat ik bij Eva-Louise begon had ik kort ervoor een andere coaching gedaan wat me al een stuk op weg had geholpen, maar toch kreeg ik weer die vervelende eetbuien.

Eva-Louise volgde ik al een tijdje op Instagram en toen zij begon met haar bedrijf en inzichten deelde over voeding, wist ik dat zij mij zou kunnen helpen. Na mijn kennismakingsgesprek was er meteen een klik. Toen ik mijn intake opgestuurd had en mijn programma kreeg was het eerste wat mij opviel de hoge calorieën. Eva-Louise stelde voor om te gaan lean bulken. Dit omdat ik graag wat meer spiermassa wilde opbouwen. Daarnaast was ik altijd alleen maar bezig geweest met afvallen en had ik een vetpercentage bereikt waar ik tevreden mee was.

Ik vond het mega spannend om een lean bulk te starten. Voorheen durfde ik het namelijk nooit aan om bewust meer te gaan eten. Nu ben ik Eva-Louise zo dankbaar! Sinds de start van het traject is mijn hoofd een stuk rustiger geworden en heb ik geen eetbuien meer gehad. Ik kon genieten van mijn vakantie in New York zonder mezelf alles te ontzeggen of de touwtjes te laten vieren.

Ook merk ik een switch in mijn mindset bij sociale gelegenheden en etentjes. Ik hoef mezelf niks meer te verbieden, maar kies bewust voor wat ik wil eten en kan stoppen wanneer ik genoeg heb gehad.

Nog een ander mooi meegenomen feitje waar ik altijd bang voor was; door het bulken ben ik helemaal niet dik geworden! Mijn lichaam reageerde hier zo goed op dat ik zelfs nog meer kon gaan eten. Ik heb nu juist de spieren gekregen die ik altijd al wilde hebben!

– Maxime (27) –

Gratis e-book

Creëer een geweldige relatie met voeding & jezelf 

Wil jij ook een gezonde relatie met voeding creëren?

Je bent één stap verwijdert van een levenslange verandering… In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek kijken we of er tussen ons een match is.