Ga naar de inhoud

1-OP-1 COACHING

Voel je vrij zonder gevecht met eten!

Hoe zou het zijn als je nooit meer van dieet naar dieet gaat en stopt met jojo’en? Als je niet meer bang hoeft te zijn voor eetbuien en je niet meer laat meeslepen door negatieve/kritische gedachten over jezelf?

Wat als je leert dat het ook anders kan?

Lieve jij, het is tijd. Ik weet zeker dat dit mogelijk voor je is. Let me be your guide to freedom.

Bij 1-op-1 coaching krijg jij:

Komt dit je bekend voor?

Je wil zo graag afvallen en je eindelijk goed voelen in je lichaam, maar elke keer als je afvalt, kom je het gewicht ook weer aan of kan je nog steeds niet tevreden naar jezelf kijken

Je denkt constant aan eten, aan wat je al hebt gegeten en wat je nog gaat eten

Als je eet, moet het vooral goed en gezond zijn, want zodra je iets eet wat verboden is, voel je je schuldig of ga je nog meer eten

Je maakt je druk als er sociale gelegenheden op de planning staan, zeker als je er net zo lekker ‘in’ zit. Het liefst zou je op zo’n moment afzeggen en er écht van genieten vind je lastig…

Soms laat je al je eetregels los, als je moe bent van het vechten. In die periode verlies je vaak de controle en dat voelt ook niet goed waardoor je weer teruggrijpt naar eetregels…

Je telt de dagen zonder eetbuien. Je vraagt je af wanneer de volgende eetbui zal komen. Het voelt alsof je geen controle meer hebt.

Als het lijkt alsof ik jouw gedachten kan lezen, dan komt dat omdat ik jou begrijp, écht begrijp.

Lieve jij, het is tijd om jezelf uit dit gevecht te verlossen

Het is tijd om je obsessie met eten, eetbuien, emotie-eten en negatieve gedachten los te laten. Jij verdient een leven waarin het niet nodig is om 24/7 bezig te zijn met eten en afvallen. Een leven waarin jij je vrij voelt en rust hebt zodat je weer kunt genieten van eten en al het andere wat dit leven je te bieden heeft! Dus ben jij er klaar voor? 

Want ik weet precies hoe jij dit voor elkaar kan krijgen.

Ik kan je helpen, omdat ik ooit stond waar jij nu staat

De hele dag bezig zijn met eten:
ik weet hoe het voelt.

De hele dag bezig zijn met of mijn eetkeuzes mij wel hielpen met afvallen en wanneer het weer mis zou gaan…

Gevolgd door een periode waarin ik al mijn eten afwoog, calorieën telde, overmatig bewoog en producten verbood… Ik weet het nog als de dag van gisteren.

Ik deed alsof ik dit allemaal deed voor mijn ‘gezondheid’, maar het was puur en alleen omdat ik mijn lichaam haatte en wanhopig wilde veranderen hoe ik eruitzag omdat ik hoopte dat ik dan wél zelfverzekerd zou zijn.

Ik voelde mij constant angstig, gefrustreerd en onzeker. Ik was bang om de controle te verliezen en te belanden in een eetbui.

Als jij hier nu mee struggled, weet dan dat ik daar ook was… Maar gelukkig ben ik hier nu om jou te vertellen dat er hoop is. Ik was waar jij nu bent, maar ik ben daar nu niet meer. Ik weet de weg hieruit en ik begeleid jou graag op die weg.

Zij gingen je voor

Dit is waar wij aan gaan werken:

Mindset

Natuurlijk geef ik je praktische tips om jouw voedingspatroon te veranderen, maar dat is niet het enige waar wij het over gaan hebben. Veel liever wil ik het met je hebben over mindset: de manier waarop je denkt. Er is een reden dat je doet wat je doet. Spoiler alert: dat heeft niets met voeding te maken. Samen kijken we welke gedachten jij over voeding en je lichaam hebt & welke nieuwe gedachten jij nodig hebt om jouw doelen te bereiken.

Tools en vaardigheden​

Tijdens onze samenwerking leer ik jou welke nieuwe gewoontes en vaardigheden jij nodig hebt om je gevecht met eten los te laten & je doelen te bereiken. Maar met ‘weten’ wat deze gewoontes en vaardigheden zijn, lukt het niet: het is aan jou om te ontdekken wat voor jou wel of niet werkt. Alleen door te doen kom je daar achter. Ik nodig je uit om dat te gaan ontdekken & ik ben jouw cheerleader vanaf de zijkant.

hands-holding-heart

Liefdevolle relatie met jezelf

Je zal geen robot worden, dus dat betekent dat je laatste moeilijke dag is nog niet aangebroken: die dagen zullen er nog steeds zijn. Wél zal je merken dat je beter met dit soort dagen kunt omgaan doordat je een liefdevolle relatie met jezelf hebt gecreëerd. Door te leren hoe je ook moeilijke dagen kan omarmen, kan jij deze een plek geven en nemen ze je leven niet meer compleet over.

Na onze samenwerking ziet jouw leven er compleet anders uit.

Je geniet weer van eten en voelt je volledig in control. Je vertrouwd jezelf in het bijzijn van eten.

Eten is niet meer zo belangrijk voor je, het beheerst je leven niet meer; andere dingen zijn belangrijker

Je hebt iets gevonden dat voor JOU werkt. Jij weet wat jouw lichaam nodig heeft, waar jij je goed bij voelt & maakt keuzes die hiermee in lijn liggen.

Je valt af en bereikt een gewicht wat bij jou past, je bent tevreden over je lichaam & weet dat jij dit gewicht voor altijd vast kan houden.

Je weet hoe je kunt omgaan met moeilijke dagen en hoe jij jezelf daar liefdevol in kan begeleiden. 

Je hebt een positieve mindset gecreëerd; je bent je bewust van je gedachten en je weet hoe je deze kan veranderen

Je mag ALLES weer eten. Ja, écht alles, zonder oordeel, zonder angst.

Binnenkort kun
jij dit zijn:

Zo werkt 1-op-1 coaching

1-op-1 coachingsessies

Jij & ik spreken elkaar in een online videocall. Hierin onderzoeken wij samen je struggles, obstakels, gedachten, gewoontes en vervangen deze voor nieuwe dingen die jou verder helpen.

Toegang tot mijn hotline

Tussen onze sessies kan jij onbeperkt berichtjes & voicememo’s naar mij sturen zodat jij direct je struggles en gedachten kan delen en hier dus doorlopend mee aan de slag kan (en ik vier natuurlijk jouw celebrations met jou mee!)

Implementatie

Je krijgt individueel “huiswerk” en toegang tot online cursusmateriaal. Hiermee kan je implementeren wat je hebt geleerd zodat je bouwt aan een duurzame verandering.

Vragen? Ik heb de antwoorden!

Een coachingstraject kost niks omdat het een investering is; het is geen geld wat je ‘kwijt’ bent (zoals bij een dieet of de blauwe brieven in de brievenbus), maar het is iets waar je de rest van je leven profijt van hebt. Verder heb ik qua trajecten verschillende mogelijkheden; vandaar dat je geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek kan aanvragen. Tijdens dit gesprek kunnen we samen onderzoeken wat het beste bij je past en welke mogelijkheden ik voor je zie om hier samen aan te werken!

Dit is afhankelijk van jouw beginpunt. Vanuit mijn ervaring weet ik dat een langere samenwerking vaak prettiger is omdat je de tijd en ruimte hebt om alles te integreren. Dit haalt de druk er vanaf. Alleen… Ik snap dat je het misschien spannend kan vinden om deze stap te zetten. Stel dat dat zo is, dan kunnen we tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek onderzoeken wat nu wel goed voelt. 

Van mij moet je helemaal niks, maar beweging kan wel bijdragen aan je goed voelen.

Ik kan je leren hoe je kan willen bewegen, in plaats van dat dit voelt als moeten. Beweging doe je niet alleen voor je lijf, maar ook voor je mind. Het kan je helpen om uit je hoofd, terug in je lichaam te komen. Het is een vorm van respect en waardering naar je lichaam.

Als je wilt kan ik je voorzien van evidence-based krachttrainingsschema’s die specifiek op jouw lichaam, trainingsstatus en spiervezelsamenstelling worden afgestemd. 

  1. Onbeperkt contact met mij per whatsapp/voicememo, dit geldt zowel voor groepscoaching als 1-op-1 coaching
  2. 1-op-1 coachingsessies van 60 minuten of groepscoachingsessies van 90 minuten
  3. Jouw eigen persoonlijke online omgeving waarin jouw programma staat & wij bestanden kunnen uitwisselen
  4. Mindset-opdrachten om inzichten op te doen
  5. Toegang tot een online academy met audiolessen en werkbladen om zelfstandig mee aan de slag te gaan
  6. Evidence-based kennisdocumenten

Stel dat je hier benieuwd naar bent, dan zou ik je eerst willen vragen: hoeveel tijd kost het je nu? Hoeveel tijd en energie ben je nu ‘kwijt’ met bijv. constant aan eten denken, frustratie en teleurstelling? En natuurlijk: hoeveel tijd zou het je opleveren als dat geen onderdeel meer van je leven zou zijn? 😉

Verder verschilt de tijd die iemand wekelijks nodig heeft. Naast de coachingssessies, kan je er zelf net zoveel tijd in stoppen als jij zelf wilt. En uiteindelijk is de tijd een investering want ook daar krijg je heel veel voor terug!

 

Ik ben enthousiast, empathisch, realistisch en lever mijn 100% commitment als coach. Ik ben eerlijk en zeg wat je nodig hebt om te horen, ook als dit confronterend kan zijn. Ik sta altijd voor je klaar en zal je ondersteunen waar je maar wilt. Je kan mij zien als jouw cheerleader & levensmentor. Tevens geef ik niet zomaar op. Ik wil namelijk dolgraag dat jij resultaat boekt, dat jij je goed voelt en vrijheid gaat ervaren! Maar ik kan dit resultaat niet liever willen dan dat jij dit zelf wilt.

 

Het fijne aan ‘online’ coaching is dat je nergens naartoe hoeft, terwijl je wel een connectie voelt. Daarnaast maakt het onbeperkte contact het veel toegankelijker dan bijvoorbeeld bij therapie. Mijn cliënten ervaren dit als zeer prettig; ze kunnen direct contact opnemen en hun gedachten delen op het moment dat zij het nodig hebben en hoeven niet te wachten tot een sessie.

 

Dit wordt gebaseerd op je intake en voorkeuren. Op basis daarvan kan ik adviseren waar we het beste mee zouden kunnen beginnen. Ik houd daarbij rekening met je mentale gezondheid. 

Ik zal je leren hoe je weer kan luisteren naar de signalen van je lichaam, waaronder honger en verzadiging. Daarnaast krijg je toegang tot evidence-based informatie over voeding en wat het voor je lichaam doet. Ook zal ik je leren hoe je je huidige voedingspatroon kan optimaliseren. 

Kortom… De voedingsaanpak wordt afgestemd op jouw voorkeur en mijn advies op basis van je intake en ons kennismakingsgesprek.

Testimonial zonder foto

Luister naar het verhaal van Melissa

"Doordat ik heb gewerkt aan mijn relatie met voeding & zelfacceptatie, is het nu veel makkelijker om bewust kiezen voor voedzaam eten en te sporten. Hierdoor kan ik op een fijne manier toewerken naar mijn doel."

"Doordat ik heb gewerkt aan mijn relatie met voeding & zelfacceptatie, is het nu veel makkelijker om bewust kiezen voor voedzaam eten en te sporten. Hierdoor kan ik op een fijne manier toewerken naar mijn doel."

Ook voor jou is het mogelijk om je vrij te voelen omtrent eten, los van negatieve gedachten en onzekerheid!

Match-garantie

We kijken eerst of er een match is en of ik de juiste persoon ben om je te helpen voordat we aan de slag gaan middels een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Alles wat we bespreken is vertrouwelijk en blijft tussen ons.

Wat als ik niet tevreden ben met een traject?

Dan gaan we allereerst samen op zoek naar een passende oplossing hoe we het wél waardevol voor je kunnen maken. Mocht het dan nog steeds niet werken, dan krijg jij gewoon je geld terug. Dat is overigens nog nooit voorgekomen.

Online cursusmateriaal
en individuele opdrachten

Dit is niet het zoveelste dieet of voedingsschema. Je zult dingen leren die je nog nergens anders hebt gehoord. We gaan veel verder dan alleen voeding en je lichaam.