Meteen naar de inhoud

1-OP-1 COACHING

Voel je vrij en geniet weer van eten!

Hoe zou het zijn als je nooit meer van dieet naar dieet gaat en stopt met jojo’en? Als je niet meer bang hoeft te zijn voor eetbuien en niet meer negatief over jezelf denkt? Wat als je leert dat het ook anders kan?

Lieve jij, het is tijd. Ik weet zeker dat dit mogelijk voor je is. Let me be your guide to freedom.

Bij 1-op-1 coaching krijg je:

Komt dit je bekend voor?

Je denkt constant aan eten, aan wat je al hebt gegeten en wat je nog gaat eten

Als je eet, moet het vooral goed en gezond zijn, want zodra je iets eet wat verboden is, voel je je schuldig of ga je nog meer eten

Je maakt je druk als er sociale gelegenheden op de planning staan, zeker als je er net zo lekker ‘in’ zit. Het liefst zou je afzeggen.

Soms laat je al je eetregels los, als je moe bent van het vechten. In die periode verlies je vaak de controle en dat voelt ook niet goed waardoor je weer teruggrijpt naar eetregels…

Je wilt zo graag afvallen en je eindelijk goed voelen in je lichaam, maar elke keer als je afvalt, kom je het gewicht ook weer aan of kan je nog steeds niet tevreden naar jezelf kijken

Je telt de dagen zonder eetbuien. Je vraagt je af wanneer de volgende eetbui zal komen. Het voelt alsof je geen controle meer hebt.

Als het lijkt alsof ik jouw gedachten kan lezen, dan komt dat omdat ik jou begrijp, écht begrijp.

Lieve jij, het is tijd om jezelf hieruit te verlossen

Het is tijd om je obsessie met eten, eetbuien, emotie-eten en negatieve gedachten los te laten. Jij verdient een leven waarin het niet nodig is om 24/7 bezig te zijn met eten en afvallen. Een leven waarin jij je vrij voelt en rust hebt zodat je weer kunt genieten van eten en al het andere wat dit leven je te bieden heeft! Dus ben jij er klaar voor? Want ik weet precies hoe jij dit voor elkaar kan krijgen.

Ik kan je helpen, omdat ik ooit stond waar jij nu staat

De hele dag bezig zijn met eten:
ik weet hoe het voelt.

Al mijn eten afwegen, calorieën tellen, overmatig bewegen en producten verbieden… Ik weet het nog als de dag van gisteren.

Ik deed alsof ik dit allemaal deed voor mijn ‘gezondheid’, maar het was puur en alleen omdat ik mijn lichaam haatte en wanhopig wilde veranderen hoe ik eruitzag omdat ik hoopte dat ik dan wél zelfverzekerd zou zijn.

Ik voelde mij constant angstig, gefrustreerd en onzeker. Ik was bang om de controle te verliezen en te belanden in een eetbui.

Als jij hier nu mee struggled, weet dan dat ik daar ook was… Maar gelukkig ben ik hier nu om jou te vertellen dat er hoop is. Ik was waar jij nu bent, maar ik ben daar nu niet meer. Ik weet de weg hieruit en ik begeleid jou graag op die weg.

Zij gingen je voor

Dit is waar wij aan gaan werken:

Mindset

We gaan het niet alleen maar over voeding hebben. Veel liever wil ik het met je hebben over mindset: de manier waarop je denkt. Er is een reden dat je doet wat je doet.
Spoiler alert: dat heeft niets met voeding te maken. Samen kijken we welke gedachten jij over voeding en je lichaam hebt & welke nieuwe gedachten jij nodig hebt om jouw doelen te bereiken.

Tools en vaardigheden​

Tijdens onze samenwerking leer jij nieuwe tools & vaardigheden aan die jij nodig hebt om je gevecht met eten los te laten & je doelen te bereiken. Maar met alleen tools en vaardigheden lukt het niet: het is aan jou om te ontdekken wat voor jou wel of niet werkt. Alleen door te doen kom je daar achter. Ik nodig je uit om dat te gaan ontdekken & ik ben jouw cheerleader vanaf de zijkant.

hands-holding-heart

Liefdevolle relatie met jezelf

Je zal geen robot worden, dus dat betekent dat je laatste moeilijke dag is nog niet aangebroken: die dagen zullen er nog steeds zijn. Wel zal je merken dat je beter met dit soort dagen kunt omgaan doordat je een liefdevolle relatie met jezelf hebt gecreëerd. Door te leren hoe je ook moeilijke dagen kan omarmen, kan jij deze een plek geven en nemen ze je leven niet meer compleet over.

Na onze samenwerking ziet jouw leven er compleet anders uit.

Je geniet weer van eten en voelt je volledig in control. Je vertrouwd jezelf in het bijzijn van eten.

Eten is niet meer zo belangrijk voor je, het beheerst je leven niet meer.

Je hebt iets gevonden dat voor JOU werkt. Jij weet wat jouw lichaam nodig heeft, waar jij je goed bij voelt & maakt keuzes die hiermee in lijn liggen.

Je valt af en bereikt een gewicht wat bij jou past, je bent tevreden over je lichaam & weet dat jij dit gewicht voor altijd vast kan houden.

Je weet hoe je kunt omgaan met moeilijke dagen en hoe jij jezelf daar liefdevol in kan begeleiden. 

Je hebt een positieve mindset gecreëerd; je bent je bewust van je gedachten en je weet hoe je deze kan veranderen

Je mag ALLES weer eten. Ja, écht alles, zonder oordeel, zonder angst.

Binnenkort kun
jij dit zijn:

Zo werkt 1-op-1 coaching

1-op-1 coachingsessies

Jij & ik spreken elkaar in een online videocall. Hierin onderzoeken wij samen je gedachten en vervangen belemmerende overtuigingen voor helpende gedachten.

Toegang tot mijn hotline

Tussen onze sessies kan jij onbeperkt berichtjes & voicememo’s naar mij sturen zodat jij direct je gedachten kan delen en hiermee aan de slag kan.

Implementatie

Je krijgt individueel “huiswerk” en toegang tot online cursusmateriaal. Hiermee kan je implementeren wat je hebt geleerd zodat je bouwt aan een duurzame verandering.

Veelgestelde vragen

Een coachingstraject kost niks omdat het een investering is; het is geen geld wat je ‘kwijt’ bent (zoals bij een dieet), maar het is juist iets waar je de rest van je leven profijt van hebt.

Qua trajecten heb ik verschillende mogelijkheden. Tijdens een gratis kennismakingsgesprek kan ik je adviseren welk traject het beste bij je past. 

Afhankelijk van de situatie starten de trajecten vanaf 4 maanden tot 6-8 maanden. Op basis van een kennismakingsgesprek kan ik je adviseren wat voor jou het beste zou zijn. 

 

Het voordeel van een langer traject is dat je de tijd en ruimte hebt om alles te integreren. Dit haalt de druk er vanaf. In mijn ervaring werkt dit veel beter. 

Van mij moet je helemaal niks, maar beweging kan wel bijdragen aan je goed voelen.

Ik kan je leren hoe je kan willen bewegen, in plaats van dat dit voelt als moeten. Beweging doe je niet alleen voor je lijf, maar ook voor je mind. Het kan je helpen om uit je hoofd, terug in je lichaam te komen. Het is een vorm van respect en waardering naar je lichaam.

Als je wilt kan ik je voorzien van evidence-based krachttrainingsschema’s die specifiek op jouw lichaam, trainingsstatus en spiervezelsamenstelling worden afgestemd. 

  1. Onbeperkt contact met mij per whatsapp/voicememo, dit geldt zowel voor groepscoaching als 1-op-1 coaching
  2. 1-op-1 coachingsessies van 60 minuten of groepscoachingsessies van 90 minuten
  3. Jouw eigen persoonlijke online omgeving waarin jouw programma staat & wij bestanden kunnen uitwisselen
  4. Mindset-opdrachten om inzichten op te doen
  5. Toegang tot een online academy met audiolessen en werkbladen om zelfstandig mee aan de slag te gaan
  6. Evidence-based kennisdocumenten

Het kost je geen tijd, want het is een investering. Een investering in jezelf, waar je heel veel voor terugkrijgt. Tijd aan jezelf besteden is nooit verloren.

De tijd die iemand wekelijks nodig heeft verschilt. De ene persoon heeft meer tijd nodig dan de ander. Het is ook maar net wat jij eruit wilt halen. Je kan de coaching zo waardevol maken als dat jij wilt.

Ik ben enthousiast, empathisch, realistisch en lever mijn 100% commitment als coach. Ik ben eerlijk en zeg wat je nodig hebt om te horen, ook als dit confronterend kan zijn. Ik sta altijd voor je klaar en zal je ondersteunen waar je maar wilt. Je kan mij zien als jouw levensmentor. Tevens geef ik niet zomaar op. Ik wil ook dat jij resultaat boekt, maar ik kan dit niet liever willen dan dat jij dit zelf wilt.

 

Het fijne aan ‘online’ coaching is dat je nergens naartoe hoeft, terwijl je wel een connectie voelt. Daarnaast maakt het onbeperkte contact het veel toegankelijker dan bijvoorbeeld bij therapie. Mijn cliënten ervaren dit als zeer prettig; ze kunnen direct contact opnemen en hun gedachten delen op het moment dat zij het nodig hebben en hoeven niet te wachten tot een sessie.

 

Dit wordt gebaseerd op je intake en voorkeuren. Op basis daarvan kan ik adviseren waar we het beste mee zouden kunnen beginnen. Ik houd daarbij rekening met je mentale gezondheid. 

Ik zal je leren hoe je weer kan luisteren naar de signalen van je lichaam, waaronder honger en verzadiging. Daarnaast krijg je toegang tot evidence-based informatie over voeding en wat het voor je lichaam doet. Ook zal ik je leren hoe je je huidige voedingspatroon kan optimaliseren. 

Kortom… De voedingsaanpak wordt afgestemd op jouw voorkeur en mijn advies op basis van je intake en ons kennismakingsgesprek.

Ook jij kunt een geweldige relatie met eten krijgen!​

Match-garantie

We kijken eerst of er een match is en of ik de juiste persoon ben om je te helpen voordat we aan de slag gaan middels een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Alles wat we bespreken is vertrouwelijk en blijft tussen ons.

Wat als ik niet tevreden ben met een traject?

Dan gaan we allereerst samen op zoek naar een passende oplossing hoe we het wél waardevol voor je kunnen maken. Mocht het dan nog steeds niet werken, dan krijg jij gewoon je geld terug. Dat is overigens nog nooit voorgekomen.

Online cursusmateriaal
en individuele opdrachten

Dit is niet het zoveelste dieet of voedingsschema. Je zult dingen leren die je nog nergens anders hebt gehoord. We gaan veel verder dan alleen voeding en je lichaam.