Ga naar de inhoud

“Ik leerde snel dat een gezonde levensstijl prima te combineren is met een onregelmatig leven, waar dan ook ter wereld”

“Ik was al lange tijd niet happy met m’n lijf. Studeren, drukte en onregelmatige werktijden zorgden ervoor dat ik in een paar jaar tijd redelijk wat kilo’s was aangekomen.

Eigenlijk wilde ik zuiniger zijn op mijn lijf. Je hebt er immers maar één. Ook merkte ik dat ik niet meer zo graag in bikini rondliep, iets wat voor een vrouw van 27 best zonde is.

Ik werd lid van de sportschool en kreeg een dieet van de diëtiste, maar zag geen resultaat. Daarnaast las ik wat boeken maar zag eigenlijk door de bomen het bos niet meer; elk dieet zegt iets anders.. Ik wist niet meer wat goed of slecht was. Dát was behoorlijk frustrerend.

Ondertussen volgde ik Eva-Louise al een tijdje en ze sprak me aan. De wetenschappelijke benadering leek iets wat bij mij paste. Ik benaderde Eva-Louise en besloot de stap te wagen. Al in ons eerste gesprek wist Eva-Louise me tot op het bot te motiveren door te zeggen: ‘Als ik je ga coachen, verwacht ik dat jij all-in gaat, maar besef je wel dat ik dat ook doe voor jou.’ Hoewel ik dit hele traject natuurlijk voor mezelf heb gedaan werden met deze woorden de basis gelegd voor een transformatie waar ik super blij mee ben.”

Lees hieronder verder

Josseling - voor start traject

“Ik leerde snel dat een gezonde levensstijl prima te combineren is met een onregelmatig leven, waar dan ook ter wereld. Ik vond het trainen volgens schema eerst best spannend omdat het allemaal nieuw was, maar door twee keer een techniek training te doen met Eva-Louise kreeg ik steeds meer zelfvertrouwen en werd ik juist trots op wat ik aan het doen was.

De kennisdocumenten en opdrachten over mindset waren voor mij de laatste schakel welke er samen met (kennis over) voeding en training voor gezorgd hebben dat ik mijn levensstijl compleet heb veranderd. Deze drie schakels kon ik wekelijks met Eva Louise doornemen in de coach calls, waarin ik altijd alles open heb durven bespreken. Eva-Louise heeft de gave dat je alles met haar durft te delen, terwijl je tegelijkertijd voelt dat ze wél iets van je verwacht en je er ook echt zelf iets voor moet doen.

Ik zit letterlijk beter in mijn vel en dat komt eigenlijk niet door een aantal kilo’s dat ik onderweg verloren ben, maar wel door de nieuwe routines die ik rijker ben. Een gezonde levensstijl is in het begin hard werken, noem het wennen, maar inmiddels niet meer dan een vanzelfsprekendheid waarin echt heel veel mogelijk is.

Met alle kennis die ik heb opgedaan en een veel sterkere mindset ga ik de komende tijd zelf aan de slag, want ik ben nog niet klaar. Maar die bikini gaat ondertussen met trots weer aan!”

– Josselin (27) –

Josseling - einde traject

Gratis e-book

Creëer een geweldige relatie met voeding & jezelf 

Wil jij ook een gezonde relatie met voeding creëren?

Je bent één stap verwijdert van een levenslange verandering… In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek kijken we of er tussen ons een match is.