Ga naar de inhoud

“Tijdens het traject heb ik geleerd om mezelf en mijn lichaam te accepteren”

“Als ik zou wachten op het juiste moment, zou ik nooit 4 maanden geleden zijn gestart. Mijn hele leven was letterlijk 180 graden gedraaid maar misschien was het juist daardoor het juiste moment. In het eerste gesprek met Eva, kon ik en kreeg ik het gevoel dat ik alles bij haar kwijt kon. Ze luisterde en begreep me!

Het luisteren was ook de kracht van Eva, naast goede informatie die ze gaf, hield ze me vooral een spiegel voor. Uiteindelijk sprak ik hierdoor uit wat voor mij belangrijk was in het leven & ik had nooit durven dromen dat deze stappen werkelijkheid zouden worden.

Ik leerde mezelf en mijn fysiek te accepteren & me niet constant te vergelijken met anderen. Te geloven in mezelf zonder dat ik daar een bevestiging voor nodig had van mensen om mij heen.

Je hebt het allemaal zelf in je zitten, alleen heb je soms iemand nodig om je een handje te helpen. In mijn geval waren dat Eef haar handjes & ik had achteraf gezien geen beter moment kunnen kiezen!”✨💛💫

– Laura (22) –

Gratis e-book

Creëer een geweldige relatie met voeding & jezelf 

Wil jij ook een gezonde relatie met voeding creëren?

Je bent één stap verwijdert van een levenslange verandering… In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek kijken we of er tussen ons een match is.