Ga naar de inhoud

“Ik heb tijdens dit traject inzichten gekregen waar ik de rest van mijn leven profijt van ga hebben”​

“De afgelopen vier maanden ben ik gecoacht door Eva Louise. De keuze om een coaching traject bij haar te doen, is echt de allerbeste keuze die ik voor mezelf kon maken. Ik ben zo dankbaar voor de waardevolle lessen die Eva Louise me geleerd heeft!

Mijn relatie met voeding was al jaren niet goed. Al een lange tijd was ik op en af bezig met afvallen. Vanaf het moment dat ik koolhydraatarm ben gaan eten, ging het echt de verkeerde kant op. Veel producten kwamen op de blacklist en ik ontwikkelde en alles-of-niets-mindset omtrent voeding. Hierdoor at ik in de weekenden ongelimiteerd alles en in doordeweeks juist zo min mogelijk. Ik realiseerde me al langere tijd dat dit geen gezond gedrag was, maar het lukte me ook niet om hier zelfstandig verandering in te brengen. Daarnaast was mijn zelfbeeld erg laag en stelde ik onwijs hoge eisen aan mezelf. Ik was niet gelukkig met hoe het ging en hier wilde ik echt graag verandering in. Zeker ook met oog op de toekomst en mijn wens om moeder te worden.

Via Instagram kwam ik in contact met Eva Louise en na een adviesgesprek was voor mij al snel duidelijk dat ik graag intensiever gecoacht door haar wilde worden. Tijdens mijn coaching traject lag de focus vooral op voeding en mindset. Weer een gezonde relatie met voeding krijgen (alles, maar dan ook echt alles weer gaan eten) en afrekenen met negatieve overtuigingen. Het begin vond ik echt heel lastig. Je moet opeens alles anders doen, dan hoe je het voorheen heel lang gedaan hebt. Maar ik had het volste vertrouwen in Eva Louise en volgde haar tips en adviezen op. En dit heeft me zoveel opgeleverd! Met wekelijkse opdrachten leerde ik een fijne en gebalanceerde relatie met voeding te creëren, positief en lief voor mezelf te zijn en mijn alles-of-niets-mindset los te laten. Dit heeft voor zoveel rust in mijn hoofd gezorgd. Voordat ik begon met het coaching traject was ik ervan overtuigd dat ik bepaalde dingen (zoals onzekerheid of koolhydraten eten zonder angst) nooit zou kunnen veranderen. Dit bleek dus totaal niet waar. Eva Louise heeft mijn ogen hierin zo geopend. Ze noemt zichzelf transformatiecoach en die naam doet ze echt eer aan. Eva Louise is een hele bekwame coach met onwijs veel kennis. Daarnaast is ze heel persoonsgericht, waardoor je echt alles uit je traject kan halen waar jij behoefte aan hebt.

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik super trots ben met waar ik nu sta. Ik heb zoveel inzichten gekregen waar ik de rest van mijn leven nog profijt van ga hebben. Dank je wel lieve Eva Louise, je bent een topper!”

Liefs Dieuwertje

Gratis e-book

Creëer een geweldige relatie met voeding & jezelf 

Wil jij ook een gezonde relatie met voeding creëren?

Je bent één stap verwijdert van een levenslange verandering… In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek kijken we of er tussen ons een match is.