Ga naar de inhoud

“Ik zie nu in dat er zoveel meer is in het leven dan je druk maken over voeding & je lichaam”

Vorige week heb ik mijn laatste coachingcall met Eva-Louise gehad. We keken tijdens deze call terug op de reden waarom ik was gestart met mijn traject. Ik wist dat ik een betere relatie met voeding had gecreëerd, maar dat ik ook op sociaal vlak, in mijn leefstijl en in mijn mindset 180 graden ben veranderd, daar was ik mij nog niet van bewust.

Ik weet nog hoe wanhopig ik was op het moment dat ik mij aanmeldde. Ik was zo verdrietig en teleurgesteld in mijzelf. Hoe hard ik ook probeerde aan mijn 1200 kcal-dieet te houden, het tegenovergestelde gebeurde steeds. De vrijdagmiddag was altijd het startsein van een weekend vol met eetbuien. Om vervolgens weer uren op de hardloopband te staan om alle kcal eraf te krijgen.

Die desbetreffende zondag was niet anders. Het bracht mij echter wel op een moment van realisatie: dit moest veranderen. Via via kwam ik in contact met Eva-Louise. Ik besloot vanaf moment 1 er met de volle 100% in te gaan.

Eva-Louise heeft mij alle tools aangereikt om een gezonde relatie met voeding te creëren, goed voor mijzelf te zorgen en mijn mindset in zoveel dingen te veranderen. Waar het getal op de weegschaal voorheen mijn dag bepaalde, zie ik dit nu slechts als objectief gegeven. Waar ik mijzelf continu kritisch checkte in de spiegel, sta ik nu vooral stil bij de dingen wat mij uniek maken en waar ik blij mee ben.

Zelfs mijn Fitbit die dagelijks mijn leven beheerste aan de hand van de kcal die ik verbrandde en mijn dagelijks cardio, heb ik de ban uit gedaan. Van de tijd die ik hieraan besteedde doe ik nu aan selfcare: ik lees een boek, luister een podcast of kijk een serie.

Ik ben ontzettend trots op de stappen die ik heb gemaakt. Eva-Louise heeft mij alle tools aangereikt die ik voor deze switches nodig had en ik ben haar hier super dankbaar voor. Wekelijks zorgde zij ervoor dat er bij mij lichtjes zijn gaan branden en ik andere inzichten heb gekregen.

Ik realiseer mij nu dat er geen goed of slechte voeding is, het draait allemaal om balans. En ik kan nu stellen dat ik een gebalanceerd voedingspatroon heb, zo blij ben ik hiermee! Ik geniet nu zelfs elk weekend van een pizza en elke dag van chocolade. Dat had ik mij vier maanden geleden echt niet kunnen voorstellen.

Ik voel mij elke dag energiek, de continue drang naar eten is weg (wat mij overigens ook zoveel energie kostte) en ik zie voeding nu slechts als brandstof: het zorgt er zelfs voor dat ik meer uit mijn workouts kan halen én nog sterker wordt. Ik zou iedereen die op dit moment een slechte relatie met voeding heeft Eva-Louise als coach zeker aanraden. De struggles die je dagelijks ervaart met eten zijn namelijk je kostbare tijd niet waard. Er is namelijk zoveel meer in het leven!

Gratis e-book

Creëer een geweldige relatie met voeding & jezelf 

Wil jij ook een gezonde relatie met voeding creëren?

Je bent één stap verwijdert van een levenslange verandering… In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek kijken we of er tussen ons een match is.