Ga naar de inhoud

“Ik heb leren luisteren naar wat ikzelf écht wil, hoe ik mijn cravings onder controle kan houden en in balans kan genieten!”

“Ik heb drie maanden coaching gehad van Eva-Louise. Met vallen en opstaan een levensstijl ontwikkeld waar ik onwijs blij mee ben! Voor dit traject had ik een enorm onregelmatige relatie met voeding en sporten. Door mijn alles of niets mentaliteit schoof ik mijn diëten elke keer weer door als ik het in mijn ogen weer verpest had met bijvoorbeeld een avondje stappen op vrijdagavond. ‘Ik begin maandag wel weer’, dacht ik dan. En zo liet ik mij weer het hele weekend gaan na een week te streng te zijn geweest voor mijzelf!

Het belangrijkste wat ik van Eva-Louise heb geleerd is het toepassen van een levensstijl met balans. Zo heb ik geleerd bewuste keuzes rondom voeding te maken. Ik heb leren luisteren naar wat ik zelf écht wil en hoe ik mijn cravings onder controle kan houden. Daarnaast heb ik geleerd hoe ik met balans kan genieten van feestjes of etentjes.
“Halverwege mijn traject had ik even een dipje. In deze periode hebben Eva-Louise en ik de focus gelegd op mijn mindset. Ik heb geleerd hoe ik mijn bewuste keuzes rondom voeding en training door kan zetten, ook als ik slechtere periodes heb. Verder heb ik veel geleerd op het gebied van mindset om mezelf snel weer uit zo’n dip te kunnen halen.

Ik ben onwijs blij met het fysieke resultaat wat ik geboekt hebt tijdens mijn coachingstraject, maar nog veel blijer met de mentale stappen die ik gezet heb. Ik heb genoeg handvatten gekregen om deze levensstijl nu helemaal zelf toe te kunnen gaan passen en ik heb er alle vertrouwen in dat ik dit, met vallen en opstaan, zo door kan zetten.”
– Jolijn (23) –

Gratis e-book

Creëer een geweldige relatie met voeding & jezelf 

Wil jij ook een gezonde relatie met voeding creëren?

Je bent één stap verwijdert van een levenslange verandering… In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek kijken we of er tussen ons een match is.