Ga naar de inhoud

“Ik heb geleerd hoe ik acceptatie kan vinden en die tool weet ik nu op zoveel verschillende vlakken toe te passen”​

“Na een periode dat ik minder consequent op mijn voeding had gelet en toe was aan nieuwe uitdagingen in de sportschool, besloot ik om te beginnen met het coachingstraject bij Eva-Louise. De insteek was om op een gezonde manier een paar kilo te verliezen en mij weer fitter te voelen.

Op het moment dat ik de keuze maakte om te starten met het traject twijfelde ik. Ik was herstellende van een operatie. Er kwam een mega verbouwing aan en ik zou nog een keer geopereerd moeten worden. “Ik ben bang dat ik dan niet alles uit ons traject kan halen om het gewenste doel te behalen”.

Waar ik zelf altijd dacht dat ik absoluut geen zwart-wit mentaliteit had werd tijdens onze intake al snel duidelijk dat ik toch wel redelijk zwart- wit dacht. Niet zo zeer dat ik voeding labelde als gezond of ongezond, maar ik voelde mij alleen goed als ik getraind had en al mijn voeding bijhield in MyFitnessPal, iets wat echt bij mij hoorde.

Als werkende moeder die aan een mega verbouwing begon, paste trainen ook niet altijd meer in mijn agenda. Iets waar ik zonder Eva-Louise heel anders mee om was gegaan.

Het allermooiste van het hele traject is geweest dat Eva-Louise mij op zoveel andere vlakken heeft laten groeien door alle opdrachten en informatie die ze mij gaf. De coach-calls en het vieren van succes momenten zorgen voor een ander perspectief. In mijn geval, dat het ook goed kan gaan met mij als ik op alle andere vlakken goed voor mezelf zorg. En dat gaat veel verder dan alleen voeding en/of trainen.

Eva-Louise heeft mij vooral geleerd hoe ik acceptatie kan vinden en die tool weet ik nu op zoveel verschillende vlakken toe te passen.

Na ons traject voelde ik een enorme vrijheid, alsof ik niet meer gevangen was in mijn eigen verwachtingen en oordelen. Dit was dan ook veel meer waard dan die paar kilo afvallen wat mijn insteek was toen ik startte met ons traject. Dat gevoel van vrijheid en acceptatie in jezelf is iets wat ik ieder ander zou gunnen!

Liefs Lillian

Gratis e-book

Creëer een geweldige relatie met voeding & jezelf 

Wil jij ook een gezonde relatie met voeding creëren?

Je bent één stap verwijdert van een levenslange verandering… In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek kijken we of er tussen ons een match is.