Ga naar de inhoud

“Mijn doel was afvallen en beter in mijn vel zitten, maar ik ben op mentaal gebied ook enorm gegroeid”

“Al jaren ging ik zelf naar de sportschool waar ik de nodige krachttraining deed, maar de laatste maanden was ik hierin toch zoekende. Het gewenste resultaat bleef uit. Toen ben ik in het coachingstraject bij Eva-Louise gestart.

Ik heb op sportgebied enorme stappen gemaakt: meer zelfvertrouwen in de gym, ik heb meer kennis over oefeningen en hoe deze uit te voeren, maar ben vooral fysiek sterker en fitter geworden.

Mijn doel was afvallen en lekker in mijn vel zitten. Eva heeft mij niet alleen geholpen met mijn fysieke doelen maar ook zeker mentaal en op voedingsgebied. Het voedingsplan dat je krijgt is duidelijk, maar vooral heel vrij en op jouw wensen aangepast, iets wat voor mij echt mijn levensstijl is geworden. Met een knorrende buik naar bed gaan is iets wat voor mij zeker tot het verleden behoord.

Eva is kritisch en zet je aan het denken over je eigen functioneren en mindset, waarbij ze soms confronterende maar goede vragen stelt. Door haar heb ik geleerd dat mijn discipline niet eindeloos is, maar structuur en ritme tijdens een druk leven erg belangrijk is. Door mijn onregelmatige werk was vooral structuur en slaap een punt waarop ik kon groeien. Samen met Eva zijn we hiermee aan het puzzelen gegaan waarbij ik uiteindelijk balans heb gevonden, al ging dit met de nodige hobbels.

Ik ben onwijs blij dat ik dit traject met Eva aan gegaan ben. Ze is naast coach een onwijs leuk en vrolijk mens, die graag met je meedenkt in oplossingen en daarbij de wetenschap betrekt in een wereld waar veel tegenstrijdigheden zijn en waar je soms door de bomen het bos niet meer ziet qua waarheden. Door haar heb ik mijn doelen beter voor ogen en weet ik hoe ik hieraan kan werken, de komende periode ga ik het op eigen benen proberen, maar een betere basis had ik mij niet kunnen wensen.”

– Esther –

Gratis e-book

Creëer een geweldige relatie met voeding & jezelf 

Wil jij ook een gezonde relatie met voeding creëren?

Je bent één stap verwijdert van een levenslange verandering… In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek kijken we of er tussen ons een match is.