Ga naar de inhoud

“Kan je veranderen wat je denkt en doet als dit al heel je leven zo is? JA!”​

“Toen ik mijn traject met Eva-Louise begon stond ik daar natuurlijk volledig achter maar ik was wel sceptisch. Kan je veranderen hoe je denkt en doet als je zo al heel je leven denkt en doet?

Toch is dat gelukt! 

Het begin was heel confronterend maar wanneer je dan dingen gaat beseffen, zijn dat zulke mooie momenten. Er valt een hoop van je schouders en de rest gaat dan al bijna als vanzelf.

Ik heb vooral geleerd dat je jezelf zo makkelijk in de maling kunt nemen en dat je dat ook eigenlijk dagelijks doet.

Als ik nu kijk naar de persoon die ik 4 maanden geleden was, is het net of ik een heel ander persoon zie.

Ik ben er tijdens dit traject achter gekomen dat ik me de afgelopen tijd eigenlijk slechter heb gevoeld dan ik dacht. Dat komt echt door hoe goed ik me nu voel! Ik ben oke met hoe ik eruit zie en ik maak mezelf vooral een stuk minder druk om heel veel dingen. 

Ik dacht dat ik dit aanging omdat ik wilde afvallen en mijn denkwijze over eten wilde veranderen. Dat was ook deels wel zo, maar eigenlijk ben ik zoveel meer aan gegaan.

Dit was echt een bijzondere en heerlijke ervaring en ik zou de coaching van Eva-Louise echt iedereen aanraden! Ook weet ik zeker dat wanneer ik dit weer nodig lijk te hebben, ik het 100% nog een keer aan ga met jou! Dankjewel🥰

Liefs Sanne

Gratis e-book

Creëer een geweldige relatie met voeding & jezelf 

Wil jij ook een gezonde relatie met voeding creëren?

Je bent één stap verwijdert van een levenslange verandering… In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek kijken we of er tussen ons een match is.