Meteen naar de inhoud

Online coaching

Leer eten zonder schuldgevoelens, obsessie of angst om de controle te verliezen door te werken aan je mindset, je relatie met voeding en jezelf.

Herken jij jezelf hierin?

Eten kost dagelijks veel tijd en energie. Je bent constant bezig met wat je gaat eten of wat je hebt gegeten. Het voelt als een dagelijkse strijd.

Je legt jezelf regels en restricties op. Je probeert je aan een plan te houden, maar vaak lukt dit niet. Hierdoor voel je je regelmatig schuldig.

Soms gaat het goed, soms ben je de controle volledig kwijt. Je loopt tegen eetbuien aan of eet meer dan je lichaam nodig heeft. Je bent aan het jojo’en met je gewicht.

Je bent na alle mislukte pogingen het vertrouwen verloren dat het je ooit gaat lukken. Je hebt al zoveel geprobeerd… Hoe kan dit anders zijn? 

Je hebt het idee dat er iets mis met je is. Waarom lukt het jou nou niet om ‘normaal’ met eten om te gaan? 

Niks lijkt ooit goed genoeg. Je bent niet tevreden over jezelf en je lichaam. Je voelt je onzeker en zou dit zo graag anders willen. 

Je ziet nauwelijks resultaat, ondanks alle moeite. Hoe harder je het probeert, hoe minder het lukt. Dit voelt enorm frustrerend. 

Ik weet precies hoe jij je voelt!

Ik weet hoe het is om een strijd met eten en je lichaam te ervaren… Hoe negatieve gedachten en onzekerheid je kunnen tegenhouden om te genieten van je leven. Precies dat is de reden dat ik coach ben geworden.

Hoe zou het zijn als...

Je de vrijheid voelt omtrent eten.  Je kan van eten genieten, je voelt je goed over de dingen die je eet en vertrouwt jezelf in het bijzijn van eten. Je hebt een voedingspatroon gecreëerd dat bij jou past.

Je tevreden bent met je lichaam en geeft wat het nodig heeft. Je behandelt je lichaam met respect en waardering. Je geeft je lichaam wat het nodig heeft op het vlak van voeding, self-care en beweging.

Je krachtig en zelfverzekerd in je schoenen staat. Je weet hoe je met negatieve gedachten en lastige gevoelens kan omgaan en hebt daar geen eten meer voor nodig.

Je samenwerkt met je brein. Je onderdrukt een verlangen naar eten niet meer, maar weet hoe je hiermee kan omgaan. 

Je hebt veel meer rust in je leven. Perfectionisme, pleasen en je grenzen overschrijden is verleden tijd. Jij staat op nummer #1.

Je bent trots als je in de spiegel kijkt. Je weet dat je meer bent dan je lichaam en kiest er niet langer voor om jezelf te bekritiseren, maar om jezelf met respect en waardering te behandelen.

Eten en je lichaam een bijzaak zijn geworden. Je bent in staat om naar het grotere plaatje te kijken en legt je aandacht op de dingen die voor jou belangrijk zijn zoals familie, je carrière, relaties en meer.

Work with me

Exclusieve
1-op-1 coaching

Voor als je 1-op-1 gecoacht wilt worden om je dieetmindset, negatieve gedachten en onzekerheid los te laten. Ik werk met een beperkt aantal vrouwen 1-op-1.

Uitgebreide online intake wat privé is en tussen ons blijft

Persoonlijke voedingsaanpak op basis van je intake

Eventueel evidence-based krachttrainingsschema’s die op jouw lichaam worden afgestemd

Uitgebreide 1-op-1 kick off waarin we bespreken wat de doelen zijn waar wij samen aan gaan werken

Onbeperkt 1-op-1 contact per whatsapp & voicememo voor support

Elke 2 weken een online 1-op-1 coachingssessie van 60 minuten waarin je mentaal wordt gecoacht

Toegang tot de online Eva-Louise academy met audiolessen en werkbladen

Small Group Coaching

Voor als je inzichten en ervaringen wilt delen in een groep met maximaal 4 andere dames die net als jij een geweldige relatie met voeding en zichzelf willen creëren!

Uitgebreide online intake wat privé is en tussen ons blijft

Persoonlijke voedingsaanpak op basis van je intake

Eventueel evidence-based krachttrainingsschema’s die op jouw lichaam worden afgestemd

Uitgebreide groeps kick off waarin we bespreken wat de doelen zijn waar wij samen aan gaan werken

Onbeperkt 1-op-1 contact per whatsapp & voicememo voor support

Elke 2 weken een online 
groepscoachingsessie van 90 minuten waarin iedereen aan het woord komt

Toegang tot de online Eva-Louise academy met audiolessen en werkbladen

Wij zijn een match als jij...

Wilt stoppen met het eeuwige diëten en de dieetmindset en er klaar voor bent om weer in contact te komen met de behoeften van je lichaam

Bereid bent om je mindset uit te dagen en te leren hoe je nieuwe gedachten kan kiezen, een vaardigheid die je op alle vlakken in je leven kan toepassen

Een groeimindset wilt ontwikkelen en perfectionisme loslaten waarmee je je relatie met voeding en jezelf verbetert

Een blijvend resultaat wilt creëren door te werken aan het veranderen van je gedachten, identiteit en gewoontes

Je zelfbeeld wilt verbeteren en jezelf en je lichaam met respect wilt leren behandelen

Wij zijn geen match als jij...

Op zoek bent naar een quick fix dat zich alleen focust op het fysieke resultaat en niet op jouw mentale gezondheid waardoor het resultaat niet blijvend is

Niet bereid bent om je mindset uit te dagen en liever vast blijft zitten in de dieetmindset en negatieve gedachten over jezelf en voeding

Niet wilt reflecteren op je gedrag om daarmee meer begrip te krijgen voor je gedachten en gevoelens rondom eten en je lichaam

Niet bereid bent om tijd, geld en energie in jezelf te investeren

Niet open staat voor coaching en niet aan de slag gaat met de tools die je aangereikt krijgt

Zo hebben anderen de coaching ervaren...

Dit is waar we aan gaan werken:

Brain

Krijg meer begrip voor jezelf en je gedachten.

Je leert meer over de werking van je brein in relatie tot eten en jezelf. Hierdoor kan je je problemen gaan begrijpen. Begrip is nodig om schuld en zelfverwijt los te laten. Daarom werk ik vanuit het idee dat om een probleem op te lossen, je dit eerst moet leren begrijpen.

Daarnaast leer je hoe je kan samenwerken met je brein. Zo leer ik je hoe je een verlangen naar eten kan accepteren in plaats van onderdrukken. Dit is wat mijn unieke methode onderscheid van alle andere programma’s. Hierdoor voelt je nieuwe gedrag niet als volhouden maar als goed voor jou. 

Body

Body

Voel je goed in je lichaam.

Restricties, eetbuien, obsessief met voeding bezig zijn, te veel of juist te weinig bewegen en je constant angstig voelen over de keuzes die je maakt hebben ervoor gezorgd dat je uit contact bent met je lichaam en constant in je hoofd leeft. Dit creëert onrust. Daarom leer ik je hoe je weer in contact komt met je lichaam.

Ook leer jij hoe je je lichaam leert waarderen en respecteren. Dit gaan we doen door te leren hoe je op een positieve manier tegen jezelf praat, door achter jouw (voedings)keuzes te staan en door te bewegen op een manier die bij jou past. 

Doordat jij je van binnen goed voelt, zal je je ook van buiten goed voelen en dit heeft weer een positief effect op je zelfbeeld en zelfvertrouwen.

Mind

Verander je mindset en daarmee je resultaat.

Je gedachten creëren je realiteit. Echt, dit is zo krachtig! Wat je denkt en gelooft heeft invloed op hoe je je voelt. Je gevoel beïnvloedt je gedrag en met dat gedrag krijg je een bepaald resultaat.

Alles wat we denken en geloven is een keuze. Je kan leren hoe je jouw gedachten kan kiezen. Door andere gedachten te kiezen, zal je je anders voelen en daardoor anders gedragen. Zo zal je je vrij voelen rondom voeding, maar je zal ook negatieve gedachten en onzekerheid loslaten. En doordat we werken aan de kern en niet alleen aan een oppervlakkige gedragsverandering, is het resultaat duurzaam.

Mind

Zo gaan we te werk

Kennismaken

Tijdens een gratis kennismakingsgesprek duiken we dieper in op hetgeen waar je tegenaan loopt. Je krijgt inzichten en ervaart de kracht van coaching. Mocht er tussen ons een goede match zijn, dan zal ik je adviseren welk traject het beste bij je aansluit.

Individueel programma

Na het invullen van een uitgebreid intakeformulier, ga ik voor je aan de slag en maak een op maat gemaakt programma dat specifiek is afgestemd op jou. Elk programma is anders want er is geen one size fits all.

Sta open voor verandering

Ik werk met mensen die 100% committed zijn. Commitment houdt in dat je doet wat nodig is, ook als dat spannend en oncomfortabel voelt. Natuurlijk doe je dit niet alleen en ben ik daar om je te ondersteunen, maar je zal hoe dan ook zelf bereid moeten zijn om te veranderen.

Levenslang resultaat

Doordat we werken aan het veranderen van jouw mindset, zal je een levensstijl ontwikkelen waar je oud mee wilt worden. Daarmee zal je een duurzaam resultaat creëren!

Wat mijn coaching exclusief en uniek maakt

Persoonlijke coaching. Er bestaat geen one size fits all. Iedereen is anders, staat op een ander level en heeft iets anders nodig. Je volgt geen vast programma, maar ontvangt coaching die specifiek wordt afgestemd op jou.

Mindset staat centraalAlles valt of staat met de juiste mindset: de manier hoe je denkt. Samen creëren we meer bewustzijn, rekenen we af met belemmerende overtuigingen en leer je hoe je je gedachten kan kiezen wat je op alle vlakken in je leven kan toepassen. Je kan je leven alleen veranderen als je vanbinnen begint.

Focus op de lange termijn. De coaching is geen quick fix, maar een lifelong fix. Je komt dichter bij jezelf te staan waardoor je steeds meer in lijn kan leven met wie jij bent. We onderzoeken samen hoe jouw geweldige relatie met eten en jezelf eruitziet. Hierdoor creëer je iets waar je de rest van je leven profijt van hebt

I’m always there. Het proces hoef je niet alleen te doen. Ik ben altijd 1-op-1 bereikbaar voor je. Ik luister naar je en ben er voor je waar en wanneer jij het nodig hebt.

Benieuwd of wij een match zijn?

Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek leren we elkaar beter kennen en krijg je inzichten in je huidige gedachten- en gedragspatronen waar je direct mee aan de slag kan

Veelgestelde vragen

Een coachingstraject kost niks omdat het een investering is; het is iets waar je de rest van je leven profijt van hebt.

De investering verschilt per traject. Daar heb ik verschillende mogelijkheden in. Tijdens een gratis kennismakingsgesprek kan ik je adviseren welk traject het beste bij je past. 

Afhankelijk van de situatie starten de trajecten vanaf 4 maanden tot 6 maanden. Op basis van een kennismakingsgesprek kan ik je adviseren wat voor jou het beste zou zijn. 

 

Het voordeel van een langer traject is dat je de tijd en ruimte hebt om alles te integreren. Dit haalt de druk er vanaf. In mijn ervaring werkt dit veel beter. 

Van mij moet je helemaal niks, maar beweging kan wel bijdragen aan je goed voelen.

Ik kan je leren hoe je kan willen bewegen, in plaats van dat dit voelt als moeten. Beweging doe je niet alleen voor je lijf, maar ook voor je mind. Het kan je helpen om uit je hoofd, terug in je lichaam te komen. Het is een vorm van respect en waardering naar je lichaam.

Als je wilt kan ik je voorzien van evidence-based krachttrainingsschema’s die specifiek op jouw lichaam, trainingsstatus en spiervezelsamenstelling worden afgestemd. 

  1. Onbeperkt contact met mij per whatsapp/voicememo, dit geldt zowel voor groepscoaching als 1-op-1 coaching
  2. 1-op-1 coachingsessies van 60 minuten of groepscoachingsessies van 90 minuten
  3. Jouw eigen persoonlijke online omgeving waarin jouw programma staat & wij bestanden kunnen uitwisselen
  4. Mindset-opdrachten om inzichten op te doen
  5. Toegang tot een online academy met audiolessen en werkbladen om zelfstandig mee aan de slag te gaan
  6. Evidence-based kennisdocumenten

Het kost je geen tijd, want het is een investering. Een investering in jezelf, waar je heel veel voor terugkrijgt. Tijd aan jezelf besteden is nooit verloren.

De tijd die iemand wekelijks nodig heeft verschilt. De ene persoon heeft meer tijd nodig dan de ander. Het is ook maar net wat jij eruit wilt halen. Je kan de coaching zo waardevol maken als dat jij wilt.

Ik ben enthousiast, empathisch, realistisch en lever mijn 100% commitment als coach. Ik ben eerlijk en zeg wat je nodig hebt om te horen, ook als dit confronterend kan zijn. Ik sta altijd voor je klaar en zal je ondersteunen waar je maar wilt. Je kan mij zien als jouw levensmentor. Tevens geef ik niet zomaar op. Ik wil ook dat jij resultaat boekt, maar ik kan dit niet liever willen dan dat jij dit zelf wilt.

 

Het fijne aan ‘online’ coaching is dat je nergens naartoe hoeft, terwijl je wel een connectie voelt. Daarnaast maakt het onbeperkte contact het veel toegankelijker dan bijvoorbeeld bij therapie. Mijn cliënten ervaren dit als zeer prettig. 

 

Dit wordt gebaseerd op je intake en voorkeuren. Op basis daarvan kan ik adviseren waar we het beste mee zouden kunnen beginnen. Ik houd daarbij rekening met je mentale gezondheid. 

Ik zal je leren hoe je weer kan luisteren naar de signalen van je lichaam, waaronder honger en verzadiging. Daarnaast krijg je toegang tot evidence-based informatie over voeding en wat het voor je lichaam doet. Ook zal ik je leren hoe je je huidige voedingspatroon kan optimaliseren. 

Kortom… De voedingsaanpak wordt afgestemd op jouw voorkeur en mijn advies op basis van je intake en ons kennismakingsgesprek.